Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Vzdělávání

Slow Food Brno vytváří také vzdělávací, osvětové a informační programy pro podnikatele, veřejnost i děti.

Vzdělávací projekty

Sdružení Slow Food Brno se v únoru 2012 zapojilo do projektu „Jídlo z blízka - vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součásti udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje“.

Ve spolupráci s občanskými sdruženími Živý venkov a Institut pro trénink pohostinnosti realizujeme od 1.2.2012 do 31.10.2013 projekt, jehož záměrem je vytvoření a ověření vzdělávacích modulů pro společné vzdělávání kuchařů a regionálních zemědělců v Olomouckém kraji. Projekt si klade za cíl zvýšit kvalitu regionální gastronomie a podpořit tak udržitelný cestovní ruch kraje. Vzdělávací kurz cílovým skupinám umožní vzájemnou efektivní spolupráci ve vytváření nabídky „jídla z blízka“ – regionální gastronomie, postavené na čerstvých a autentických místních surovinách, tradičních recepturách a řemeslných dovednostech všech zúčastněných.

Realizátor projektu
Živý venkov o.s., info@zivyvenkov.cz, www.zivyvenkov.cz

Partneři projektu
Institut pro trénink pohostinnosti, info@hospitalitytraining.cz, www.hospitalitytraining.cz 
Slow Food Brno, brno@slowfoodbrno.cz,www.slowfoodbrno.cz

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem
a státním rozpočtem České republiky.

Aktuality

Fotky z akcí

Mezinárodní akce