Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Zveme vás na zajímavé diskusní fórum na téma zapojování místních aktérů do propagace gastronomického dědictvn

autor: AM | dne: 20.02.2019

V rámci projektu Slow Food Central Europe proběhne ve čtvrtek 7.3. 2019 od 9 do 11 hodin diskusní forum se zajímavou tématikou propagace kulturního gastronomického dědictví. 

Diskusní fórum

Otevřená zahrada, Údolní 33, BRNO

7. března 2019 | 9,00 – 11,00 hodin

Zapojení místních aktérů do propagace gastronomického dědictví: kritické otázky a řešení pro rozvoj nadnárodní strategie

Moderuje: Tom Václavík, Slow Food Brno

9:00  Přivítání

Ivo Bednář, Vedoucí Oddělení cestovního ruchu a zahraničních vztahů, Statutární město Brno

9:30  Jídlo jako most mezi hmotným a nehmotným dědictvím  

Ivo Kara-Pešić, spolek Kinookus (Chorvatsko)

9:45 Chutě a gastronomické zážitky na Zelném trhu v Kecskemétu

Beáta Borbély, město Kecskemét (Maďarsko)

10:00 Přestávka, občerstvení

10:15 Ochutnejte a poznejte rozmanitost jižní Moravy

Tom Václavík, Slow Food Brno

10:30  Gastronomické dědictví: šance na vyrovnání negativních důsledků moderního turistického ruchu

Szymon Gatlik, město Krakov (Polsko)

10:45  Jídlo a gastronomie jako klíčové nástroje pro místní strategie udržitelného rozvoje

Isabella Marangoni, město Benátky (Itálie)

11:00 Volná diskuse

 

Aktuality

Fotky z akcí

Mezinárodní akce