Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Slow Food Brno zve na Večer s nejlepšími biovíny za rok 2011

autor: Tom Václavík | dne: 20.02.2012

Večer s nejlepšími biovíny České republiky za rok 2011 v restaurantu La Bouchée

V pátek 2. března přijďte ochutnat vítězná biovína vybraná v soutěži Česká biopotravina roku 2011.

Večerem vás provede předseda hodnotitelské komise Richard Stávek, pravidla ekologického vinohradnictví přiblíží předseda svazu Ekovín Ing. Milan Hluchý PhD. a přítomen bude také zástupce vítězného vinařství.

Do letošního ročníku soutěže o nejlepší biovína v ČR nominovalo svá biovína osm vinařství. Přijďte ochutnat ta nejlepší z nich. 

Drobné lahůdky, které doprovodí degustovaná bílá a červená vína, připravila kuchyně restaurace La Bouchée:

  • Hruška plněná pěnou ze sýra s modrou plísní, sypaná praženými piniovými oříšky
  • Concassée z rajských jablíček zjemněné bylinkovým crème fraîche
  • Tarte flambée
  • Pěna z uzeného lososa na bílém toastu zdobená čerstvým koprem
  • Variace francouzských uzenin

Cena večera je 490 Kč, v ceně je degustace i lahůdky. Pro členy Slow Food sleva 10 %. 

Svůj stůl si prosím rezervujte na info@labouchee.cz nebo telefonicky na čísle 542 212 560.

Místo: restaurant La Bouchée, Údolní 33, Brno


 

Aktuality

Fotky z akcí

Mezinárodní akce