Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Studenti Univerzity gastronomických věd objevovali českou a moravskou gastronomii

autor: Tom Václavík | dne: 05.04.2012

V sobotu 17.3. úspěšně skončila týdenní didaktická cesta studentů z Univerzity gastronomických věd v italském Pollenzu po České republice.

Ohlasy na připravený týdenní program byly nadšené a studenti odjížděli domů se spoustou zážitků z nových chutí, tradičních produktů a pokrmů, piv z malých pivovarů, moravských vín, ovocných pálenek, povidel i pohostinnosti všech lidí, kteří se o ně starali. 

První zpětná vazba z univerzity již mluví o tom, če Česká republika se napevno zařadí do gastronomického výukového programu univerzity a spolupráce budeš probíhat i na dalších úrovních.


 

Aktuality

Fotky z akcí

Mezinárodní akce